Larmo.se arbetar ...

Securitas URL: http://www.securitashemlarm.se/ Egen larmcentral: Ja Mobilapp: Ja
Sammanfattning

Securitas, som har 300 000 medarbetare globalt, erbjuder ett trygghetskoncept med villa- och lägenhetslarm till en låg startkostnad. Kunden monterar själv larmet genom att följa en beskrivning på företagets hemsida. I alla paket ingår fria utryckningar om bostaden ligger inom 50 kilometer från något av Securitas lokalkontor.

De allra flesta känner nog till Securitas. Företaget grundades 1934 i Helsingborg, men är idag en internationell koncern med verksamhet på fem kontinenter. En del av Securitas säkerhetslösningar är hemlarm för villaägare.

Securitas villalarm priser

Securitas erbjuder två olika larmlösningar för bostäder; villalarm och lägenhetslarm. Här kommer vi att titta lite närmare på deras villalarm, eftersom det är den produkt som läsarna är mest intresserade av.

Securitas villalarm med kamera är en komplett larmprodukt som kostar 375 kr, eftersom larmet är ett uppkopplat larm tillkommer en månadskostnad på 259 kr. Bindningstiden är 24 månader och uppsägningstiden är 3 månader. Då larmet är friköpt får kunden behålla larmet om abonnemanget sägs upp. Sammantaget gör detta att Securitas är ett relativt billigt alternativ.

Securitas villalarm

Securitas villalarm innehåller alla delar som ett komplett larmpaket bör innehålla; b.la rörelsedetektor med kamera, rökdetektor, magnetkontakt för dörr, manöverpanel och dekaler. Kunden installerar själv larmet genom att följa instruktioner på Securitas webbsida.

Securitas har även en kostnadsfri mobilapp som kan användas till att sätta av- och på larmet. Den kan även visa händelseloggar samt bilder inifrån bostaden.

Tillval och extratjänster

För kunder som inte nöjer sig med baskomponenterna, har Securitas flera larmtillbehör som går att köpa till. Extra sirener, rökdetektorer, magnetkontakter och rörelsedetektorer med eller utan kamera. Glaskrossensorer och vattendetektorer finns också som tillval.

Gemensamt för alla tillbehör är att de är relativt dyra. Till exempel kostar en extra magnetkontakt 695 kr och en rörelsedetektor med kamera går på 1 695 kr. Men till skillnad från hos många andra larmleverantörer får kunden ha kvar utrustningen om abonnemanget avslutas.

Service

I Securitas villalarm ingår fria utryckningar under förutsättning att fastigheten ligger inom 50 km från något av Securitas lokalkontor. Eftersom Securitas har väktare på över 170 orter i Sverige (från Trelleborg till Haparanda) så kommer de flesta kunder kunna ta del av den fria utryckningstjänsten.

Securitas fördelar
  • Egen larmcentral
  • Låg startkostnad
  • Kunden äger larmet
Securitas nackdelar
  • Tillbehören är relativt dyra
Larmo.se reserverar sig för att Securitas kan ha gjort ändringar i sina larmpaket sedan denna text författades. Det är alltid informationen på företagets webbsida som gäller.

Larmo har inga erbjudanden för Securitas
http://www.securitashemlarm.se/

Omdöme om Securitas
Vad ska jag skriva?
Bli först med att skriva en omdöme om Securitas